Friday, February 25, 2011

aku, dia & vintage

hello~

sayer tak tahu kenaper..tapi...first time terlihat kontes nih...sayer trs nk masuk..xtaw ler...dlm hati terdetik...eiii....tggl berapa jam jer lagi nih...sempat ker? bkn keje xbtl ker nih?last2 minit kottt..hehehe..tp...seyaer dah ttp pendirian..sayer kater pade diri sayer..msk jer ler..sayer msk nih untuk menujukkan minat mndalam sayer dlm edit gambo...ia sesuatu yang menarik bukan?....



aku, dia & vintage
**contest anda & beruang dh ade org buat**

n ini syarat nye okey~
1)itu gmbaq cmna pun talak kesah jnji edit kasi nmpk vintage n oldskul n oliginal dr anda
**ade muke sndri lg bgus, so keoriginalitian trjage**
2)letak kan skali gmbr asal   **update**
3)boleh lbih dr 1 but only da best akn di judge

4)buat entry psl contest ini link kan ke sini wokey ye amoi apek..*xyh copy syarat pun xpe*
5)folo ini belog...
6)letak ini banner kat lu punya sidebar pstu link kan ke entry wa ni okey <<--xreti xpela kot f(o_0)
7)post link anda kat komen bwh ni ye...
8)tag itu 3 atau lebih lu punya kawan2...
9)tamat tempoh smpai itu 12 MAC 2011 5 MAC 2011 25 FEB 2011 wokey...
**b4 wa blk msia nk end kan contest**
10)gmbr boleh tukar 2kali sahaja n limit 5 keping

.
.





hadiah palaing gempak adalah yang ini...ini yang sayer makin berkorbar korbar nih!!!!..lets do it!!


so...mari kiter mulakan edit gambo yang telah sayer buat br beberaper minit td...jeng jeng jeng~



ini poto 1


gambo y diedit..jeng jeng jeng



poto 2
opsi..terbalik punyer...

edit please~
jeng jeng jeng



poto 3
opsi..terbalik jua...



setelah diedit..maka..jadilah...
jeng jeng jeng



poto terakhir sekali...
debar lak rase..


last edit!!!!



hahaha..macam maner?macam aner?ok x yer?sayer cuber wat yang terbaik nih...sayer harap ni dapat diterma..kalo x..xmengaperlah.....
apa2 pon..harap2 dpt enjoy....
doakan kemenangan ku kawan2ku....
hehehehe

ok..mari saya tag kawan2 sayer:

*chenta lala's
*choin
*wan
*lyana


ok...harap2 dah setel...harap2 dpt menambat hati juri2...
go go!!!





2 comments: